MC-fører omkom i trafikkulykke

NTB scanpix OMKOM: Mann i 40-årene fra Bærum omkom.

Politiet ønsker kontakt med sjåfør av containerbil etter ulykke.

 

– Vi kan bekrefte at en mann i 40-årene er død, sier operasjonsleder Line Scott i Oslo politidistrikt til NTB.

Luftambulanse ble sendt til stedet, men tilstanden til MC-føreren var så alvorlig at livet ikke sto til å redde.
Forsøkte livreddende på stedet

Rundt kvart på tre onsdag ettermiddag fikk Oslo-politiet inn melding om at det var funnet en livløs MC-fører på fylkesvei 160 i krysset Bærumsveien/Brynsveien på Kolsås.

MC-føreren er alvorlig skadd og behandles på stedet.

– Luftambulansen landet nettopp, og jobber på stedet. Veien er stengt i begge retninger mens det pågår, sa operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Line Scott litt over tre onsdag ettermiddag. Veiene er nå åpnet igjen.

Tror det var en singelulykke

– Ut ifra vitneavhørene vi har foretatt og undersøkelsene på stedet heller vi nå mer til å tro at dette var en singelulykke uten andre kjøretøy involvert. Etterforskningen for å avklare hendelsesforløpet fortsetter, og derfor ønsker vi fortsatt å komme i kontakt med sjåføren i lastebilen, sier Scott.

– Noen vitner på stedet sier at det var en liftbil eller containerbil som var i nærheten av ulykken, sa Scott. Politiet tror ikke bilen var involvert i ulykken, men er fortsatt interessert i å komme i kontakt med sjåføren.

(@NTB)

[Google_Maps_WD id=2 map=2]